Even Voorstellen: Coach Celine

Deel met vrienden

Even Voorstellen: Coach Celine

Ik ben Celine en als coach bij Shakeplus ga ik je helpen bij het bereiken van je doelen op het gebied van voeding en leefstijl. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit en met plezier voor de spiegel staat.

Voeding en leefstijl is altijd een onderwerp geweest waar ik me graag mee bezighoud. Ik sport graag en vindt het leuk om nieuwe sporten uit te proberen. Toen ik op tv verschillende programma’s zag waarin mensen werden begeleid werk ik echt enthousiast, dat wilde ik ook doen.

De combinatie van deze interesses heeft ertoe geleid dat ik de studie Voeding en Diëtetiek ben gaan doen, zodat ik zelf mensen kan helpen naar een gezondere leefstijl. De kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik graag met je in de vorm van praktische tips.

Het veranderen van je leefstijl is niet altijd even makkelijk, maar samen gaan we op zoek naar de juiste balans tussen voeding, leefstijl en mindset. Zo zorgen we dat je een gezonde leefstijl krijgt die goed bij je past en je kan volhouden. Mijn doel is ervoor zorgen dat je beter in je vel zit en met zelfvertrouwen voor de spiegel kan staan. (Zie je jezelf al staan?)

Naast de praktische tips, zal ik je steunen bij het behalen van je doelen, je motiveren als het even wat minder gaat, maar ook vieren wanneer je een doel hebt behaald.

Ik geloof erin dat jij je doelen gaat halen! Ben je klaar om samen met mij dit traject in te gaan?

Groetjes,
Coach Celine

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen