Afvallen: Hoe Kun Je Snel En Effectief Vet Verbranden?

Deel met vrienden

Afvallen: Hoe Kun Je Snel En Effectief Vet Verbranden?

Over afvallen en hoe vet verbranden nou werkt zijn veel vragen. Overal lees je over wonderpillen, diëten waarmee je in korte tijd enorm veel kunt afvallen en andere programma's waarmee je kunt afvallen. Vaak hebben mensen al van alles geprobeerd, maar helaas zonder (blijvend) resultaat.

Hoe komt dat nou en hoe werkt afvallen nou precies? De reden is dat lang niet iedereen weet hoe vet verbranden in zijn werk gaat. Dat is ook de reden dat mensen denken dat die nieuwe hype nu wél gaat werken. We laten je graag zien hoe het precies werkt.

Afvallen: hoe kun je snel en effectief vet verbranden?

Het principe is eigenlijk heel simpel: om vet te verbranden moet je minder calorieën eten dan je verbrandt.

Dat is simpelweg hoe het menselijk lichaam werkt. Het is ook zeer belangrijk om te kiezen voor voeding die veel bouw- en voedingsstoffen bevat, maar laag is in calorieën. Zo val je af terwijl je je fit en energiek voelt. Uiteraard gaan we je ook vertellen hoe je dit principe toepast en je mooie resultaten gaat krijgen!

Laten we dit principe De Wet van Vet​ noemen. Als je meer eet dan je lichaam nodig heeft, sla je dat op als vet. Als je minder eet dan je lichaam nodig heeft, dan ga je vet verbranden. Jouw vetreserves (ja, die zwembandjes en love handles) worden aangesproken als je minder calorieën consumeert dan je verbruikt​.

Gratis e-book vet verbranden

Er zijn 3 dingen die je kunt doen als je vet wilt verbranden:

  • 1. Minder consumeren door minder te eten en calorie-arme keuzes te maken
  • 2. Verbruik meer door meer beweging en sport
  • 3. De beste optie: een combinatie van 1 en 2

Wil je graag meer weten over vet verbranden en hoe je dit kunt toepassen? Lees dan ons gratis e-book.

Met het afslankprogramma van Shakeplus ga je minder calorieën eten dan je verbrandt, maar krijg je wel alle belangrijke bouw- en voedingsstoffen binnen. Zo val je dus af op een gezonde manier én voel je je fit en energiek!

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen