Even Voorstellen: Coach Ingrid

Deel met vrienden

Even Voorstellen: Coach Ingrid

Enthousiast, ambitieus en gedreven, dat ben ik!

Ik ben Ingrid en als coach bij Shakeplus help ik jou met het bereiken van je gezondheidsdoelen.

Samen zorgen we er voor dat jij voortaan met plezier en zelfvertrouwen voor de spiegel staat en weer lekker in je vel zit. Ik heb een grote passie voor voeding & leefstijl en ben gek op sporten in de buitenlucht. Het was dan ook geen verrassing dat ik Voeding & Diëtetiek ging studeren. Met mijn achtergrond en ervaring als diëtist en leefstijlcoach heb ik al veel mensen mogen helpen met het verbeteren van hun gezondheid. Ik zet mijn kennis dan ook graag om naar praktische tips zodat jij de werking van je lichaam beter leert begrijpen.

Zelf heb ik ook een lange tijd met een ontevreden gevoel in de spiegel gekeken en vond ik het lastig om de eerste stap te zetten naar een gezonde leefstijl. Voor de buitenwereld zag ik er ‘normaal’ uit, maar van binnen knaagde er wat. Ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me alles behalve fit. Dit veranderde allemaal toen ik met de juiste hulp uiteindelijk aan mijn eigen reis begon naar een gezond en fit lichaam.

Mijn doel was destijds om lekkerder in mijn vel te zitten, betere voedingskeuzes te maken en me energiek en zelfverzekerd te voelen. Ik heb veel geleerd van deze reis en kan nu zeggen dat ik me fit, energiek en gezond voel. Ik gun jou hetzelfde!

Jij bent hier met een reden. Ik geloof er 100% in dat jij je doel kunt behalen. Het veranderen van je leefstijl is niet makkelijk, maar samen kunnen we er voor zorgen dat jij gelukkig bent met je lichaam en een gezonde leefstijl hebt die past bij jouw situatie. Ik begrijp hoe moeilijk het is om leefstijl veranderingen te maken naast je drukke sociale leven, fulltime baan en om de motivatie te behouden. Daarom is die stok achter de deur ook zo belangrijk.

Gedurende het coachingstraject zal ik er voor je zijn en je ondersteunen bij het behalen van je doelen. Samen houden we jouw doel voor ogen en adviseer ik je, steun je, en geef je net dat extra duwtje in de rug zodat jij jouw doel gaat behalen. Ik geloof in jou - ook als je dat zelf nog niet doet.

Ik ga graag samen met jou op zoek naar de juiste balans tussen voeding, mindset en leefstijl zodat je een leven lang plezier hebt van het coachingstraject met Shakeplus. Ik ben er dan voor je om je te motiveren wanneer je het even niet ziet zitten, je mijlpalen te vieren en om jou persoonlijk te adviseren.

Ik ben er klaar voor om dit traject met jou aan te gaan! Ben jij dat ook?

Groetjes,
Coach Ingrid

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen