SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Zo krijg jij een strandlichaam

0

Nu het weer lekker weer begint te worden denken we allemaal weer aan lekker in de zon genieten op het strand of bij het zwembad. Natuurlijk willen we er dan graag goed uitzien. Maar de zomer komt er al best snel aan. Hoe krijg je nou snel een strandlichaam waar je mee gezien wilt worden?

Begin meteen

Het duurt niet lang meer voordat de zomer aanbreekt en dan wil je natuurlijk dat je strandlichaam er klaar voor is. Begin daarom NU met het aanpassen van je voedingspatroon en trainingsschema. Probeer om wat nieuwe oefeningen aan je trainingen toe te voegen om er weer helemaal voor te gaan.

Analyseer

Analyseer wat je nodig hebt om het strandlichaam van jouw dromen te krijgen. Wil je meer spieren? Wil je vooral vet verbranden? Daar zijn namelijk verschillende eetpatronen en trainingsschema’s voor. Bekijk dus even goed wat je wilt bereiken en pas daar je voeding en training op aan.

Werk aan alle delen van je strandlichaam

Zorg dat je in trainingsschema niet alleen aandacht besteedt aan de delen van je strandlichaam die volgens jou het meeste werk nodig hebben. Je kunt daar best de focus op leggen, maar vergeet de rest zeker niet te trainen. Een mooi slank en gespierd bovenlijf met een paar dunne kippenpootjes eronder is waarschijnlijk niet wat je voor ogen hebt.

Drink voldoende water

Water drinken is natuurlijk altijd belangrijk, maar zeker als je in de zon bij het zwembad of op het strand ligt met een biertje of cocktail. Voldoende water drinken voorkomt dat je uitdroogt, water vast blijft houden en tegen de kater de volgende dag. Een glas water bij ieder alcoholisch drankje is dan ook zeker aan te raden.

Dress to impress

Nu je een strandlichaam hebt om trots op te zijn is het misschien ook leuk om jezelf te belonen met een nieuwe zwembroek of bikini om er zo nog beter uit te zien. Je hebt er hard voor gewerkt om er zo uit te zien, dus dat schouderklopje heb je absoluut verdiend!

Gebruik deze tips en ga meteen aan de slag en tegen de tijd dat de strandkleding uit de kast kan worden gehaald zul je zeker blij zijn met je resultaten. Succes en veel plezier!

Delen:

Plaats een reactie