SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Zo blijf je jong en energiek

0

Iedereen wil zich graag jong en energiek voelen. We laten je graag tips zien waardoor je je energieker gaat voelen en het verouderingsproces kunt afremmen. Bepaalde voedingsmiddelen bevatten antioxidanten die je cellen beschermen tegen veroudering en dat proces afremmen. Wat moet je nou precies wel en niet nemen om je langer gezond en energiek te voelen en er jong uit te zien?

Jong en energiek

We weten allemaal dat wat we eten en hoeveel we bewegen invloed heeft op ons gewicht. Voldoende beweging is erg belangrijk, maar wat en hoeveel je eet heeft een grotere invloed op je gewicht. Zorg dus dat je niet teveel eet en kies voor gezonde voeding als mager vlees en verse groenten en vermijd vette, zoute snack en producten met veel suiker. Gezond eten in combinatie met voldoende beweging zorgt voor een goed gewicht en een goede conditie. Zo blijf je slank en energiek.

Antioxidanten en vitaminen

Antioxidanten beschermen je cellen tegen schadelijke stoffen en zo blijven je cellen langer gezond. Vitamine C is een voorbeeld van een antioxidant en zit in onder andere sinaasappels. Fruit bevat vitaminen, maar ook veel suikers. Neem daarom niet teveel fruit. Een goede bron van vitaminen en antioxidanten is een maaltijdshake op natuurlijke basis als Shakeplus.

Zorg voor je darmen

Voedingsmiddelen als yoghurt en karnemelk bevatten “goede bacteriën”, dat wil zeggen dat ze helpen om je darmen goed te laten functioneren. Ook koffie, thee, groente en fruit bevatten stoffen die helpen om een gezond spijsverteringsstelsel te krijgen en behouden. Frisdranken, producten met kunstmatige zoetstoffen en vette producten hebben een averechts effect op je darmen. Met gezonde darmen blijf je langer jong en energiek!

Zo zie je dat je zelf heel wat invloed uit kan oefenen op hoe je je voelt en hoe je er uit ziet. Kies voor gezonde producten met veel bouw -en voedingsstoffen en geniet van een energiek leven.

Delen:

Plaats een reactie