SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Wat is jouw waarom als je gewicht wilt verliezen?

0

Je wilt gewicht verliezen, of je wilt juist in gewicht wat aankomen. Maar waarom? Waarom wil je dat zo graag? Heb je jezelf weleens de waarom vraag gesteld?

Motivatie en inspiratie zijn twee belangrijke ingrediënten als het gaat om gewichtsverlies. Maar waarom?
Juist… Daar begint het allemaal mee. De waarom vraag. Wat is jouw waarom als het om gewichtsverlies gaat?

Gewicht willen verliezen en het daadwerkelijk doen en werk verrichten om af te vallen zijn twee heel verschillende dingen. De wil hebben om gewicht te verliezen kost weinig tot geen moeite. De wil is absoluut een eerste stap, en dat is top, maar het voorkomt dat je iets doet om het onderliggende probleem op te lossen, want als je wilt afvallen kun je erkennen dat je een probleem hebt. Gewicht willen verliezen is gemakkelijk, maar het zal verder niets doen om het gewicht te laten zakken.

Door te werken om gewicht te kunnen verliezen, kun je je focus verleggen naar iets veel positievers en productievers. Het helpt je te begrijpen dat gewichtsverlies een proces is dat motivatie en inspiratie vereist, samen met een gezonde dosis tijd, moeite en energie. Werken om af te vallen is moeilijk, maar het is zeker mogelijk en het is iets wat iedereen kan doen, ook jij, als je de juiste instelling hebt.

Hoe vind jij jouw waarom?

Het vinden van jouw waarom is een van de belangrijkste onderdelen van jouw reis binnen het afslankprogramma van Shakeplus. Jouw waarom is wat jou gaat helpen om gefocust en toegewijd te blijven aan je doelstellingen voor gewichtsverlies. Wat is jouw waarom?

Jouw WAAROM is de reden voor jouw acties. Het is jouw bijdrage en het effect daarvan. WAAROM geeft antwoord op de vraag waarom je dingen doet en waarom je elke ochtend uit bed komt. Jouw waarom is jouw doel, wie je bent, waar je voor staat of waar je in gelooft.

Tips van coach Patricia

Is jouw waarom eigenlijk nog niet helder, ga hierover dan in gesprek met jouw coach. Hij of zij kan samen met jou je waarom helder krijgen.
Nog geen Shakeplus coach, maar wil je deze wel? Vul dan hier intake formulier in, dan neemt een van onze coaches zo snel mogelijk contact met je op.

Gezonde groet,
Coach Patricia

Delen:

Plaats een reactie