SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Waarom is gember zo gezond?

0

Gember staat al duizenden jaren bekend als een middel tegen verschillende kwaaltjes. Onderzoek wijst uit dat gember misselijkheid door verschillende oorzaken als zeeziekte, ochtendziekte, misselijkheid door chemotherapie en wagenziekte vermindert.

De helende kracht van gember

Naast misselijkheid kun je het ook gebruiken om pijn en ontstekingen te verminderen, zoals artritis of hoofdpijn en migraine. Ook heeft het een positief effect op de bloedcirculatie en bestrijdt het het virus dat verkoudheid veroorzaakt.

Het helpt je spijsverteringsstelsel verzachten en kan darmkrampen helpen voorkomen. Dat zijn nogal wat voordelen voor een wortelknol!

De verschillende vormen

Je kunt het natuurlijk zo eten, maar je kunt het ook in poeder of pilvorm nemen. Tegen misselijkheid kun je ongeveer een theelepel gemberrasp en een paar takjes munt in kokend water leggen, het vuur uitzetten en een kwartiertje laten trekken. Dan de rasp en de munt uit het water halen, er een lepeltje honing doorheen roeren en opdrinken. Ook een beetje poeder in de thee werkt prima.

Zo zie je maar wat een simpele knol voor je kan doen!

Delen:

Plaats een reactie