SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Tips voor Blue Monday

0

Op 21 januari is het weer Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Maar waarom noemen we de derde maandag in januari zo? Die dag noemen we zo omdat de gezellige feestdagen al weer een tijdje achter de rug zijn, het meestal koud, nat en donker is, de vakantie en de zon mijlenver weg lijken en sommige van je goede voornemens al weer zijn mislukt. Met de volgende tips hopen we je toch te helpen om deze dag lachend door te komen!

Tips voor Blue Monday

Moeten we dan maar accepteren dat Blue Monday een slechte dag gaat worden? Nee, gelukkig niet. Hier volgen een aantal tips om deze dag lachend door te komen.

Denk positief! Misschien had je een goed voornemen dat niet helemaal gelukt is, maar heb je toch een resultaat geboekt. Kijkt naar wat je wél hebt bereikt en niet naar wat (nog) niet helemaal gelukt is.

Schrijf op waar je blij mee bent in je leven. Als je zo’n lijstje maakt voel je je vanzelf gelukkiger worden door al het leuks in je leven.

Ga wat leuks ondernemen. Zitten balen dat het Blue Monday is heeft geen zin, ga lekker wat leuks doen zoals heerlijk uit eten of een leuke film kijken. Dan vliegt deze dag zo voorbij.

Lach! Doe even lekker gek met een vriend of vriendin en lach tot de tranen over je wangen rollen.

Ga lekker zoeken naar een heerlijke vakantie naar een warm oord. De reisbureaus spelen hierop in en hebben vaak goede aanbiedingen. Als je denkt aan een mooi strand met een stralende zon krijg je vanzelf een lach op je gezicht.

Hopelijk helpen deze tips jou ook lachend deze dag door!

Delen:

Plaats een reactie