SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Sneller je fitnessdoelen bereiken

0

Veel mensen die trainen bereiken nooit de resultaten die ze willen hebben. Vaak komt dat door teleurstellingen in de resultaten, gebrek aan doorzettingsvermogen of gebrekkige kennis over hoe te trainen. Om jou teleurstelling te besparen geven we je een aantal eenvoudig toe te passen tips en zul je sneller je fitnessdoelen bereiken.

Denk na voordat je gaat trainen

Zorg dat je training uitgebalanceerd is. Als je naar de sportschool gaat kun je vragen of een instructeur een programma voor je in elkaar zet, zodat je al je spiergroepen aan het werk zet en zo geen zwakke plekken krijgt.

Iedere kilo is meegenomen

Bij krachttraining gaat het om steeds de weerstand verhogen. Vergroot regelmatig de gewichten waar je mee traint en je zult sneller je fitnessdoelen bereiken. Als je oefening te makkelijk ging heb je te weinig gewicht gebruikt. Daag jezelf dus uit om steeds zwaarder te trainen.

Denk aan de techniek

Zoals je daarnet gelezen hebt is het belangrijk om de gewichten te vergroten. Let wel op, als je de herhalingen niet kunt doen zonder de goeie techniek heb je teveel gewicht gebruikt. Zorg dus dat je altijd de bewegingen goed uitvoert. Zo voorkom je ook lelijke blessures.

Sla de cardiotraining niet over

Je spieren worden gevoed door je cardiovasculaire systeem. Als je een goede conditie hebt kun je de krachttraining langer volhouden en betere resultaten boeken. Plan dus zeker cardio in!

Sneller je fitnessdoelen bereiken

Ben jij al regelmatig in de sportschool te vinden maar wil het niet vlotten? Loop dan bovenstaande punten even goed door en zorg dat je ze allemaal afwerkt. Je zult daardoor zeker sneller je fitnessdoelen bereiken. Veel succes met trainen!

Delen:

Plaats een reactie