SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Yvonne

0

“Ik ben nu op dit moment al flink wat kilo’s afgevallen. Ik ga gewoon verder, vind het niet moeilijk omdat ik het lekker vind en me fit voel”

– Yvonne

www.shakeplus.nl

Hoi,

Ik ben om precies te zeggen 27-10 begonnen, de verjaardag van onze oudste zoon Jop. Ik sprak iemand die ik al een tijdje niet meer gezien had, ze was maar liefst 50 kilo afgevallen. Wauuw die zag er goed uit. Zoveel hoef ik niet af te vallen dacht ik, maar zou wel graag 20 kg minder willen. Ze vertelde me over Shakeplus en ik was meteen enthousiast.

Ik heb al zo vaak proberen te lijnen. maar dit sprak me op de een of andere manier erg aan. Ik houd namelijk erg van yoghurt en daar kun je de shakes handig mee combineren. Heb met niemand overlegd en meteen besteld. Ik vind vooral aardbei, cappuccino en banaan en vanille lekker.

Ik eet het eigenlijk altijd met magere yoghurt, megalekker en echt geen straf. Probeer niet te snoepen tussendoor. Eet af en toe fruit en drink heel veel water. Soms heb ik een refeedavond, echt om naar uit te kijken. Dan geniet ik van wat chips of een toastje, maar probeer weer zo snel mogelijk in mijn ritme te komen.

Ik ben nu op dit moment al flink wat kilo’s afgevallen. Ik ga gewoon verder, vind het niet moeilijk omdat ik het lekker vind en me fit voel.

Tip van mij is, begin met Shakeplus en probeer van de rest wat je eet de helft te eten.

Yvonne Smit

Benieuwd naar meer ervaringen?

Meer weten?

www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie