SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Sandra

0

“Eindelijk weer een strak jurkje dragen zonder opgezette buik, een verademing!”
– Sandra uit Enkhuizen
www.shakeplus.nl

Voordat ik met Shakeplus begon had ik heel veel last van mijn darmen; opgezette buik, moeilijke stoelgang en weinig energie.
Sinds ik Shakeplus gebruik heb ik voor het eerst sinds jaren geen opgezette buik na het eten. Ook kan ik op een zeer makkelijke manier mijn gewicht beheersen en heb ik veel meer energie gekregen.

Het is makkelijk klaar te maken en ook zeer goed vol te houden. Hongergevoel blijft heel lang uit. Dat er een gratis enthousiaste coach bij inbegrepen is, is natuurlijk heel uniek. Een coach die weet waar hij het over heeft en echt met je begaan is. Ik zou Shakeplus zeker aan anderen aanraden en heb dit ook gedaan. Als je je gewicht wil beheersen op een gezonde en makkelijke manier dan is Shakeplus ideaal. Ook voor mensen met een spastische dikke darm (heb ik ook) is het een hele grote verlichting.

Mijn favoriete smaak is aardbei en dat doe ik samen met halfvolle melk of met sojamelk.

Dochter Romy vult aan: “Vindt de shakes ideaal voor het beheersen van je gewicht omdat je je niet aan ingewikkelde gerechten hoeft te houden. Je weet zeker dat je alles binnen krijgt wat je nodig hebt aan vitamines en mineralen. Als student ook heel ideaal ­čÖé geen hongergevoel en geen opgeblazen buik”

Groetjes, Sandra & Romy

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie