SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Nynke

0

“Als zwangere vrouw eet ik natuurlijk gezond. Daarnaast is deze shake op natuurlijke basis een goede aanvulling, om op een makkelijke manier extra voedingsstoffen binnen te krijgen.”
– Nynke (32) uit Amsterdam

www.shakeplus.nl

Sinds twee jaar gebruik ik Shakeplus als ontbijt. Voorheen had ik na 3 crackers snel weer honger, maar Shakeplus vult me voor langere tijd. Dat is prettig, want ik heb niet meer die lekkere trek die ik eerst wel had.

Inmiddels ben ik 36 weken zwanger en neem ik nog dagelijks Shakeplus als ontbijt. Ik weet dat ik hiermee een goede start van de dag heb. Mijn lichaam en onze baby krijgen zo de extra voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Daarnaast heeft de shake mij de eerste 3 maanden van mijn zwangerschap goed geholpen. Toen mij misselijk voelde vond ik het lastig om vast voedsel te eten. Maar een vloeibare shake ging er wel makkelijk in. Natuurlijk eet ik gezond, maar deze shake op natuurlijke basis is een goede aanvulling op de rest van mijn voeding.

Momenteel voel ik me nog steeds energiek en ben ik niet meer kilo’s aangekomen dan strikt noodzakelijk. Voor mij is de shake echt een aanrader, vooral tijdens de zwangerschap. Ik kan mijn kindje maar één keer in mijn buik laten groeien en ik wil dat ze hiervoor de juiste voedingsstoffen binnen krijgt.

Mijn favoriete smaken zijn Shakeplus Aardbei en Banaan: mijn shakes maak ik met 125ml melk en 125ml yoghurt. Ik doe er ook nog 2 eetlepels havermout en wat fruit bij (voor extra vezels en goede stoelgang).

Groetjes, Nynke

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie