SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Mandy

0

“Geen opgeblazen gevoel meer en kilo’s en centimeters kwijt!*”

– Mandy

www.shakeplus.nl

Voor ik met Shakeplus begon had ik een opgeblazen gevoel, regelmatig eetbuien en was ik onzeker over mijn lichaam. Dit samen met wat kilo’s teveel maakte dat ik nu écht iets wilde doen om mezelf lekkerder te gaan voelen.

Januari 2018 begon ik met 3 x in de week sporten om in elk geval positief bezig te zijn met mijn lichaam, toch miste ik iets waardoor ik ook aan mezelf ging zien dat ik vooruit ging..
Eind maart kwam ik terecht bij Shakeplus, bestelde ik een proefpakket en werd ik blij verrast.. ‘deze shakes zijn gewoon écht lekker!’

Vanaf dat moment keek ik dagelijks uit naar de shakes én besloot ik later ook de motivatie en de stok achter de deur te nemen die Shakeplus aanbood, een coach via WhatsApp. Laagdrempelig, motiverend en voor mij de stok achter de deur die ik nodig had/heb omdat ik wekelijkse gewicht en centimeters door moet geven.

Je wil natuurlijk afvallen/strakker worden voor jezelf.. Máár eerlijk is eerlijk iemand die trots op je is omdat je weer mooie resultaten hebt behaald is ook zeker wat waard! (Bedankt coach Patricia!!)

 

Mandy

 

Mijn favoriete shakes zijn aardbeien en/of bananen smaak gemengd met magere yoghurt of karnemelk, het feit dat ik kan combineren/afwisselen met smaken en melkproducten zorgt er voor mij voor dat ik tot nu toe elke dag weer zin heb in mijn shakes en niet raak uitgekeken op de smaak.

Mijn resultaten tot nu toe

Behaalde doelen tot nu toe:
Ik heb geen last meer van een opgeblazen gevoel,
Ik heb nauwelijks last van eetbuien,
Vanaf eind maart ben ik heel wat kilo’s en centimeters kwijt én heb mijn vetpercentage verlaagd,
In Mei 2018, op de trouwdag van mijn broer, voelde ik mij niet meer onzeker in een (strak) jurkje!!

Ik ben er nog niet, maar zeker op de goede weg en met Shakeplus zie ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet!

Dus wil jij je ook fit voelen en vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaan net als ik?
Begin dan vandaag nog met Shakeplus en ervaar zelf hoe goed jij je kunt voelen!

Liefs,
Mandy

Meer weten? www.shakeplus.nl

*Van de wet mogen wij geen uitspraken doen over hoeveel kilo’s je kunt verliezen en hoe snel, wij houden ons dan ook aan deze wet. Daarom staan er geen aantallen kilo’s en centimeters vermeld.

Delen:

Plaats een reactie