SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Kirsten

0

“Na mijn burn-out eindelijk weer genoeg energie om te werken en te sporten, samen met gewichtsbeheersing op een gezonde manier!”
– Kirsten uit Amsterdam

www.shakeplus.nl

Dik een jaar geleden kreeg ik een burnout met bijbehorende fysieke en emotionele klachten. Ik sliep amper, was enorm gestresst, zat in een emotionele rollercoaster en mijn energieniveau lag ver op de zeebodem. Maanden thuis zitten met weinig energie was het gevolg en de kilo’s kwamen er bij.

Na een aantal maanden kon ik weer beginnen met werk opbouwen, maar het lage energieniveau bleef en na een paar uurtjes werken lag ik uitgeteld op de bank. Op advies van coach Bart begon ik iedere dag met Shakeplus als ontbijt. Ik merkte al na een paar dagen dat ik meer energie kreeg en dit ook langer vasthield. En deze energie kon ik mooi spenderen aan mijn herstel op werk maar doordat mijn energie minder snel wegvloeide kon ik ook steeds meer leuke dingen doen en zelfs weer wat sporten.

Nu ik na een jaar bijna hersteld ben van mijn burnout wil ik graag die overtollige kilo’s kwijt. Coach Bart heeft me geholpen het juiste moment te bepalen waarop ik genoeg energie had om daarmee te beginnen. Herstel van een burnout kost veel energie en als ik te vroeg zou starten, zou dat mijn herstel niet bevorderen.

Ik neem Shakeplus nu als ontbijt en als lunch. Hierdoor heb ik genoeg energie om te werken en daarnaast te sporten en verlies ik op een gezonde maar snelle manier die laatste burnoutkilo’s.

Bonuspunt is hierbij dat ik het liefst zo laat mogelijk op sta en ontbijt meestal oversloeg. Met zo’n snelle, gemakkelijk te maken shake is dat verleden tijd. Nu begin ik mijn dagen gezond, met veel energie en wil ik niet meer zonder. Die ontbijtshake blijft! Ook als ik weer helemaal de oude ben.

Mijn favoriete shakes zijn aardbei met sojamelk en een schepje cacao & vanille met een schepje koffiepoeder.

Groetjes, Kirsten

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie