SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Karin

0

“Ik ben blij dat al mijn kleren weer passen.”
– Karin

www.shakeplus.nl

Toen ik half mei sinds lange tijd weer op de weegschaal ging staan schrok ik enorm. En werd er keihard bevestigd wat ik eigenlijk al wel wist: ik was veel te zwaar en er moest wat gebeuren.

Ik had al “op mijn eigen manier” geprobeerd af te vallen met gezonde voeding maar blijkbaar kreeg ik toch nog teveel calorieën binnen waardoor het afvallen niet lukte en ik me ook nog steeds futloos en moe voelde.

Ik ben gaan zoeken want ik wilde op een gezonde en verantwoorde manier afvallen met shakes. Shakes met zo min mogelijk suiker en kunstmatige toevoegingen. Uiteindelijk kwam ik op de site van Shakeplus uit en het sprak me enorm aan. De shakes zijn op natuurlijke basis en de gratis coaching is een extra plus want dat wordt bijna nergens anders aangeboden.

De shakes heb ik besteld, had ze de volgende dag al in huis en ben gelijk begonnen. Naast het nemen van de shakes ben ik ook meer gaan bewegen (wandelen en 2 keer per week hardlopen). Daardoor voelde ik me al snel een stuk fitter, kreeg meer energie en werd een stuk vrolijker.

Iedere week kreeg ik een berichtje van mijn coach met tips en het verzoek om mijn gewicht door te geven. Toch altijd weer een spannend moment maar het werkt wel als extra motivatie, ook als het afvallen even wat minder ging.

Vrij snel heb ik mijn ideale gewicht bereikt dat ik van te voren als doel had gesteld. Ik ben enorm blij dat ik mijn overgewicht kwijt ben en dat al mijn kleren weer passen.

De shakes vullen en smaken erg goed, en tussendoor heb ik eigenlijk nooit honger gehad. Nu ik op gewicht ben blijf ik als ontbijt een shake nemen (mijn favoriete smaak is Shakeplus Aardbei en ik maak deze klaar met kokosmelk)

En het is erg fijn dat je ook nadat je op gewicht bent gebruik van de gratis coaching kunt blijven maken, zodat je altijd extra gestimuleerd wordt om op gewicht te blijven. Het verbaast me dat het me zo weinig moeite heeft gekost dus ik kan van harte Shakeplus aanraden aan iedereen.

Groetjes, Karin

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie