SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Karin

0

“Ik heb veel meer energie en ben al heel wat kilo’s kwijt.”

– Ellen

www.shakeplus.nl

Hoi,

Ik ben Karin, moeder van 2 kinderen en vaak met afvallen bezig 🙂 Voordat ik aan Shakeplus begon, voelde ik mij vaak futloos en uiteraard was ik ook veel te zwaar. Aangezien er in de Coronatijd toch geen feestjes en etentjes waren, leek het mij een mooie tijd om aan Shakeplus te beginnen. Half april vol goede moed begonnen.

Het is nu eind juni en ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dan ik begonnen ben. Ik heb veel meer energie en ben al heel wat kilo’s kwijt. Ook ben ik veel aan het wandelen, iets wat ik voorheen weinig deed. Ik wil nog 10 kilo kwijt, maar ben nu al blij dat ik over 5 weken veel slanker op vakantie ga!

Het gebruik van de shakes is heel makkelijk. Ik doe het altijd in de yoghurt, dan heb ik het gevoel dat ik iets mag eten. In de melk is het zo snel op.

Ik vind het fijn om de resultaten op maandag aan mijn coach door te geven en vragen aan haar te kunnen stellen. Is toch de welbekende stok achter de deur. Ik zou Shakeplus zeker aanraden als je meerdere kilo’s kwijt wil!

Mijn favoriete smaak is cappuccino. Deze smaakt lekker in yoghurt, maar ook met melk is hij goed te drinken.

Als ik een tip mag geven als je graag van de overtollige kilo’s af wil… Bestel vandaag en begin morgen!

Groetjes Karin

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie