SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Jeroen

0

“Ik ben al flink wat kilo’s afgevallen en voel mij sterker dan ooit tevoren”

– Jeroen

www.shakeplus.nl

Als Coach & yogaleraar is het van cruciaal belang om lekker in mijn vel te zitten. Dankzij Shakeplus ervaar ik dit elke dag weer opnieuw. Ik ben al flink wat kilo’s afgevallen en voel mij sterker dan ooit tevoren. Voeding is het allerbelangrijkste en voor uitzonderlijke resultaten te behalen is het een echte aanrader om dit te combineren met een dagelijkse portie sport en een positieve mindset.

Stop met praten, stel doelen en begin vandaag. Alleen actie leidt tot resultaat! Het is heel waardevol en een mooie extra dat Shakeplus een zeer professionele coach en motivator (in mijn geval coach Mariecke) aanbiedt bij je eerste bestelling. Twijfel niet langer en ga ervoor! Elke beslissing bepaalt de koers van je leven.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de knabbelmix, heerlijke tomatensoepjes en de proteïne bars. De aardbei en cappuccino shakes zijn onweerstaanbaar lekker, maar dit zal zeker verschillen van persoon tot persoon. Het is super handig om de snacks met je mee te nemen tijdens de drukkere dagen.

Sportieve groetjes,

Jeroen Stessens

Meer weten?

www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie