SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Janine

0

“Ik ben afgevallen en voel me veel fitter en gelukkiger”

– Janine Sels uit Bleskensgraaf

www.shakeplus.nl

Voor ik begon met Shakeplus had ik te weinig energie, overgewicht en zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was niet gelukkig met mijn gewicht en mijn kleren pasten niet meer goed. Daar wilde ik wat aan doen.

Tijdens het volgen van het afslankprogramma ben ik gaan wandelen en fietsen, daar geniet ik van. Ik ben afgevallen en kan nu weer kleding van vroeger aan. Nu voel ik me gewoon veel fitter en gelukkiger!

Ik heb het gebruik van Shakeplus als zeer prettig ervaren. De smaken banaan en aardbeien vind ik erg lekker en een shake is lekker snel klaar. Mijn favoriete shakes zijn banaan met melk en aardbei met yoghurt. Erg prettig om niet te lang over je ontbijt en lunch te hoeven doen. Je kunt Shakeplus met heel veel dranken combineren en zo gaan de shakes nooit vervelen.

Ook ben ik ontzettend blij met mij coach, die heeft me dat steuntje in de rug gegeven om te zorgen dat ik gemotiveerd bleef en een mooi resultaat heb behaald. Ik kan iedereen Shakeplus aanraden omdat ik een erg goede ervaring heb met de shakes.

Het lukte me maar niet om af te vallen en nu is het me met Shakeplus toch gelukt. Het afslankprogramma is goed vol te houden, probeer het zelf maar! Als je er echt voor gaat krijg je net als ik mooie resultaten.

Groeten,
– Janine Sels
Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie