SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Henk-Jan

0

“Als ik het kan zal ik ook iedereen het programma aanraden, want als ik zie wat het mij heeft gebracht, echt top!”

– Henk-Jan

www.shakeplus.nl

Ik ben sinds 28 mei begonnen met het shakeplus programma.

Waarom ik ben begonnen met Shakeplus is omdat ik ruim 138 kilo woog. Ik had totaal geen energie in mijn lichaam en ik wilde weer gaan voetballen. Verder had ik ook veel last van slaap apneu ik moest altijd slapen met een slaap beugel in. Ik had al verschillende programma’s en verschillende diëtistes geprobeerd om af te vallen, maar ik kreeg niet de blijvende resultaten die ik zoek.

Ik wilde nog een keer een programma proberen voor dat ik naar de dokter zou gaan en met hem een optie tot een operatie bespreken. Shakeplus heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben inmiddels flink wat kilo’s kwijt, ik ben lekker aan het voetballen en ben veel aan het hardlopen, minimaal 2 keer in de week. Ik heb zelfs de 8 kilometer van de marathon van Amsterdam gelopen! Ook heb ik mij opgegeven voor een hardloopwedstrijd in Egmond aan zee. Doordat ik ben afgevallen heb ik mijn slaapbeugel niet meer nodig, wat erg fijn is.

Het gebruik van de shakes is erg makkelijk, zeker in de shakebeker die je gratis krijgt bij je eerste bestelling. Je kunt de beker met yoghurt en de bakjes met poeder makkelijk meenemen waar je maar naar toe wilt, de smaak blijft zo ook goed omdat je kan mengen als je het nodig hebt. Ik gebruik de shake 2 keer per dag, ik shake bijna altijd met magere yoghurt dit vind ik het lekkerst. Als ik de yoghurt met de poeder gemixt heb laat ik het nog even staan, want dan wordt het wat dikker. Hierdoor krijg ik sneller een vol gevoel, omdat ik het dan met een lepel moet eten.
De smaken aardbei, banaan en vanille zijn mijn favoriete.

Door dat je kunt variëren met de smaken of met het soort yoghurt is het goed vol te houde,n ook vind ik het erg prettig dat je gezonde tussendoortjes mag nemen en dat je ’s avonds ook een gewone, lichte maaltijd met bijvoorbeeld kip of vis kunt eten.

Ik heb hier ook een lekker recept voor een salade met kip. Neem een zak rucola melange, hier door heen rode uienringen, tomaat en wat gekookte noodles. Haal een kipfilet door een ei, dan door de paneermeel en bak deze dan goudbruin. Vervolgens snijd je de kip in blokjes en doe deze door de salade heen. Maak een dressing van sesamolie, ketjap, koriander en een fijn gesneden rood pepertje. Dit meng je dan door de salade heen. Zo klaar en heerlijk om te eten.

Wekelijks heb ik contact met mijn coach over mijn voortgang, dit is erg prettig. Ook als ik vragen heb kan ik bij haar terecht en ze geeft ook erg goede adviezen. Dit is ook een goede stok achter de deur om het goed vol te houden. Mijn collega’s en vrienden vinden dat ik er nu erg goed uit zie, hierdoor zijn nu ook 2 collega’s aan het Shakeplus afvalprogramma begonnen.

Als ik het kan zal ik ook iedereen het programma aanraden, want als ik zie wat het mij heeft gebracht, echt top! Als je er 100% achter staat om te gaan afvallen gaat het jou ook zeker lukken!

Delen:

Plaats een reactie