SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Heleen

0

“Ik voel mij nu al een totaal ander mens”
– Heleen

www.shakeplus.nl

Mijn naam is Heleen en ik ben 53 jaar, in januari dit jaar wist ik dit gaat zo niet langer.

Slecht slapen, totaal geen energie en veel te zwaar.

Ik zocht op internet en zag daar de info over Shakeplus. Na het proefpakket te hebben geprobeerd gelijk voor een maand besteld. De shakes zijn heerlijk, er zijn diverse smaken, maar mijn favorieten zijn vanille en banaan. De shakes zijn heel simpel klaar te maken met 250ml melk.

De eerste centimeters en kilo’s verdwenen vrij snel, wat resulteerde in goed slapen en heel veel energie. De persoonlijke coaching, van in mijn geval coach Patricia, is een aanrader en een fijne hulp bij alle vragen. Nu na 11 weken ben ik al flink wat kilo’s kwijt en kan ik weer een kleinere kledingmaat aan, dat voelt zo goed!

Ik voel mij nu al een totaal ander mens, ik ben er nog niet, maar Shakeplus is mijn manier om af te vallen en ik weet zeker, dat als je de regels volgt, het voor iedereen de juiste manier is om van die overtollige kilo’s af te komen.

Update:

Nadat ik eerder mijn ervaring over Shakeplus deelde zijn er nog heel wat kilo’s af gegaan. Deze manier is zo goed vol te houden (zelfs met mijn rugklachten waardoor het bewegen op een laag pitje staat) inmiddels ben ik al een aantal kledingmaten omlaag gegaan. Winkelen wordt weer leuk en ik krijg ook heel veel complimenten. Nog een paar kilo en dan heb ik mijn gestelde doel bereikt, maar zelfs dan ga ik nog door, want met Shakeplus kost het mij totaal geen moeite om het vol te houden en om een gezond gewicht te bereiken. Ook de coaching is een aanrader, het is de stok achter de deur en een vraagbaak. Bij twijfel over Shakeplus zeg ik.. DOEN!

Groetjes,
Heleen

Meer weten www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie