SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Greet

0

“Ik ben goed afgevallen en krijg steeds meer energie”

– Greet

www.shakeplus.nl

Ik was in de afgelopen jaren behoorlijk aangekomen en heb verschillende pogingen gedaan om af te vallen. Het lukte me dan om een paar kilo kwijt te raken, maar daarna ging het weer mis. Vanwege gezondheidsproblemen zit flink sporten en bewegen er helaas niet in. Mijn energieniveau was ook lang niet optimaal.

Toen ik in februari Shakeplus tegenkwam besloot ik om er toch nog eens voor te gaan. Ik ben begonnen met het proefpakket en dit beviel zo goed dat ik ben doorgegaan. 2 maal daags een shake in mijn favoriete smaken aardbei en banaan. De shakes maak ik klaar met karnemelk, sojamelk en soms met Griekse yoghurt. Af en toe een appeltje of ander stukje fruit erdoor voor de afwisseling. Dat bevalt nog steeds prima!

Naast de shakes let ik ook goed op wat ik ’s avonds eet. De aardappelen laat ik veelal staan en ik neem nu veel groenten en een stukje vlees. Met Shakeplus heb ik geen hongergevoel, dus het was makkelijk voor me om het snacken te laten. Langzaam maar zeker kreeg ik meer energie, dit merk ik ook tijdens het uitlaten van de hond.

Mijn afslankdoel heb ik behaald en ik blijf nu dagelijks een shake nemen om op gewicht te blijven. Ik ben heel tevreden met mijn resultaat met Shakeplus en ik raad het anderen ook zeker aan. Met goede discipline en doorzettingsvermogen behaal je echt je gewenste resultaten.

Groetjes, Greet

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie