SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Gert

0

“Nu ruim 4 maanden verder ben ik al heel wat kilo’s kwijt”

– Gert

www.shakeplus.nl

Mijn Shakeplus ervaringen:

Het was mei 2019 en heel warm. Twee mannen van 65+ stonden met ontbloot bovenlijf de voortent van hun caravan op te zetten. Twee dikke buiken staarden ons aan. Mijn blik dwaalde af naar mijn eigen buik. Mijn vrouw en ik keken elkaar aan…. en besloten…dat gaat nooit gebeuren!…Ik ga er wat aan doen…

Nu ruim 4 maanden verder ben ik al heel wat kilo’s kwijt en wil nog 5 kg afvallen om op mijn streefgewicht te komen. Dankzij het volgen van het voorbeeld Shakeplus programma in combinatie met minimaal 1 uur matig tot intensief bewegen op een dag. Het resultaat? Naast het afvallen, lekkerder in m’n vel, makkelijker bewegen, betere conditie en meer energie.

Eigenlijk viel het me niet eens heel moeilijk. De Shakes zijn gemakkelijk klaar te maken, met melk of soms karnemelk (bij de aardbeien-smaak) geven een vol gevoel en ik vind ze lekker. Ik combineer het afwisselend ‘s middags met het tomatensoepje van Shakeplus of de heerlijk knabbelmix.

Elke week geef ik aan mijn coach op woensdag via WhatsApp vijf maten door inclusief gewicht. Er is altijd een positieve en stimulerende reactie. Dat helpt!

Mijn favoriete smaak? Van de aardbeien, chocolade en cappuccino die ik gekozen heb is de cappuccino favoriet.
Nadelen? Ach het kost wat, maar mag het voor je gezondheid? Ik geef meer uit aan mijn auto! 🙂 Daarnaast kost het je de aanschaf van bijna een hele garderobe, maar hoe leuk is dat?

Tot slot mijn tip; Maak gebruik van een begeleidende coach! Elke week het gevoel mij te moeten verantwoorden heeft mij geholpen en gestimuleerd vol te houden.

Gert Jaspers, 62 jaar jong.

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie