SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Esther

0

Ik ben met Shakeplus begonnen, omdat ik sinds ik boven de 40 ben niet zo makkelijk meer afval! En omdat dit programma heel duidelijk is, kom ik veel minder in de verleiding om toch tussendoor iets te snaaien! Ik had geen enorm overgewicht, maar ben inmiddels de kilo’s kwijt die ik kwijt wilde en voel me daar heel lekker bij!
Ik heb nog steeds gewoon lekker energie! Ik sport er 3 keer per week bij.

Ik heb ook andere merken shakes geprobeerd, maar die waren echt een stuk minder smakelijk dan Shakeplus en daardoor voor mij niet vol te houden! Het wordt dan een soort straf en dan ben je er snel klaar mee! Deze shakes bevatten echt fruit en dat proef je! Ik vind ze oprecht heerlijk!

Wat ik ook een groot voordeel van Shakeplus vind, is dat ze de stoelgang niet remmen! Dat is bij heel veel shakes namelijk wel het geval!

Ik maak de (fruit) shakes met half kwark, half amandelmelk. Ik vind aardbei en vanille het lekkerst en af en toe maak ik een warme shake met cappuccino en amandelmelk.

Ik raad Shakeplus dus zeker aan anderen aan!

Met vriendelijke groetjes,
Esther

Delen:

Plaats een reactie