SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Esther

0

“Ik fiets heel wat af, kan weer heel veel in huis, sport 2 keer per week en heb heel veel plezier in het leven”

– Esther

www.shakeplus.nl

Ik ben Esther Parel uit Ridderkerk. 40 jaar. In de Coronatijd ben ik gaan nadenken en kwam tot het besluit dat ik zo niet verder kon leven. Ik kon bijna geen trap meer lopen. Fietsen ging niet en ik paste vaak niet in bepaalde stoelen.

Ik ben op het internet gaan zoeken en kwam uit bij Shakeplus. Ik woog 136.9 en na 6 maanden weeg ik heel wat kilo’s minder. Ik had maar 2 doelen: weer kunnen lopen en fitter zijn. Dat werden er meer. Sinds ik dit doe heb ik geen buikpijn meer, ik fiets heel wat af, kan weer heel veel in huis, sport 2 keer per week en heb heel veel plezier in het leven. Koolhydraat arm betekent voor mij een leven zonder pijn.

Ik vind de smaken aardbei en chocola heerlijk. Aardbei met yoghurt, een mandarijntje en aardbei er door, en de chocosmaak met melk.

Omdat dit werkt en het mijn hele lijf goed doet voelt dit niet als lijnen of een dieet, maar meer als een verandering van eetgewoontes. Ik hoef er ook niet bij na te denken. Zo kan ik het goed volhouden.

Een tip: begin er gewoon aan. Aan een gezond leven. Voel het niet als een dieet. Maar als een nieuw leven. Geniet!!!!

Groetjes,
Esther

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie