SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Diana

0

“Ben nu 2 maanden bezig en al flink wat kilo’s kwijt”

– Diana

www.shakeplus.nl

Mijn naam is Diana Poelsma, ik ga jullie wat over mijn Shakeplus ervaringen vertellen.

Allereerst ben ik geboren om mijn leven lang op eten te letten en na diverse diëten hield ik het weer voor gezien. Ik ben nu 58 jaar en geniet volop van het leven. Hou erg van lekkere etentjes en hartige tussendoortjes. En niet te vergeten, af en toe een lekker wijntje is ook niet verkeerd. Totdat ik weer een gezellig onderonsje met familie had waar een foto van gemaakt werd. Dat was me daar even schrikken.

Toch voor de zekerheid weer eens op de weegschaal en dat was niet leuk. Ik zei nog tegen mijn man, ik lijk wel een rolmops! Dus na toch wel veel overleg weer aan de gang om weer een gezond gewicht te bereiken. Maar ja wat voor dieet ga ik nu weer doen????

Tijdens mijn zoektocht kwam ik Shakeplus tegen en dat leek me wel wat, vooral door de re-feed dagen. Wat een super project voor mij is. 1 keer in de 10 á 12 dagen even genieten van wat meer koolhydraten. Ben nu 2 maanden bezig en al flink wat kilo’s kwijt. Over 4 maanden gaan we een mooie reis maken en hoop dan op het eindresultaat waar ik van droom.

Dankjewel coach Mariecke voor de steun, dit gaat me lukken. En ook Shakeplus bedankt. Ik hoop dat dit voor anderen ook een stimulans is om met het programma te starten!

Groetjes,
Diana

Meer weten?

www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie