SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Bianca

0

“Na jarenlang tobben met mijn darmen heb ik eindelijk een regelmatige stoelgang. Was sceptisch maar voel me opgewekter en energieker.”
– Bianca uit Amsterdam

www.shakeplus.nl

De shake gebruik ik door de week als ontbijt en in het weekend een half uur voor het sporten. In de zomer ter vervanging van de avondmaaltijd omdat ik door de hitte geen trek had in warm eten.

Na diverse, meestal dure, shakes geprobeerd te hebben, heb ik eindelijk een shake gevonden die:
– betaalbaar is ( kwaliteit/prijs verhouding)
– lekker smaakt
– op natuurlijke basis is
– verzadigd gevoel geeft
– zorgt dat ik op gewicht blijft, doordat ik geen trek heb in zoetigheid

Aanvankelijk ben ik de shake gaan gebruiken voor spierherstel na het sporten. Tijdens de workshop kwam het onderdeel stoelgang/darmen ter sprake.
Het grootste, beste resultaat/voordeel door het gebruik van Shakeplus voor mij is eindelijk een regelmatige stoelgang. Na jarenlange getobd met mijn darmen, allerlei onderzoeken ondergaan, diverse medicatie, ben ik na een workshop van Bart, heel sceptisch begonnen aan de shake. “Het zal wel, ze beloven toch allemaal hetzelfde”.

Tot mijn grote verbazing, had ik na een week voorzichtig positief resultaat. Ik zeg voorzichtig omdat alle medicijnen/hulpmiddeltjes bij mij een week ongeveer werken en dan begint de ellende van vooraf aan. Ik ging van 1x in de 2 tot 3 weken geen stoelgang naar 2x in de week, 3-4x in de week en na 6 weken tot nu toe iedere dag stoelgang. Ik kan met geen woorden beschrijven hoe ik me voel, ben opgewekter, energieker.

Groetjes, Bianca

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie