SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Belinda

0

“Mede dankzij de shakes zijn wij veel gezonder gaan leven en voelen ons zoveel beter en daardoor ook gelukkiger!

– Belinda

www.shakeplus.nl

Nog geen 4 maanden geleden was ik zwaarder dan ik ooit geweest was en voelde mij niet gelukkig meer met mijn eigen lichaam. Mede doordat ik in de overgang zat, was ik veel aangekomen en waar ik in het verleden al af viel zodra ik stopte met snoepen, lukte het me nu met geen mogelijkheid meer om af te vallen. Het was erg frustrerend en demotiverend en ik keek niet graag naar mijn eigen spiegelbeeld. Ook voelde ik me moe, had een laag energie level en in combinatie met fibromyalgie had ik veel pijn in mijn lichaam.

Ik zocht op internet naar een manier om gewicht te verliezen en kwam Shakeplus tegen. Ergens van binnen had ik er niet zoveel vertrouwen in en was ik bang dat dit de zoveelste teleurstelling (in mezelf) zou zijn. Maar al snel zag ik resultaat en dat motiveerde alleen maar meer en de shakes smaken ook nog eens lekker! Mijn favoriete smaken zijn aardbei en banaan maar ook de vanille smaak met toegevoegde speculaaskruiden of avocado smaakt erg lekker!

Mijn doel was om flink wat kilo’s af te vallen voordat ik op vakantie zou gaan (én vóór mijn 50ste verjaardag tijdens de vakantie) dus had ik daar 5 maanden de tijd voor. Het ging echter zó goed dat ik mijn doel al eerder heb bereikt! Door de resultaten en het gemak van de shakes ging ik ook steeds meer mijn eet gewoontes aanpassen (oa meer koolhydraatarm koken) en kon ik ook heel goed de slechte tussendoortjes weerstaan, doordat ik veel minder trek tussendoor had.

Ik heb veel steun en goede tips van mijn coach Patricia gehad via Whatsapp en elke vrijdag stuurde ik mijn metingen en gewicht door. Ook ging ik veel meer sporten en bewegen, zelfs nu tijdens de corona crisis en de lockdown doe ik veel workouts in mijn eigen woonkamer met de app van de sportschool waar ik lid van ben. Ik heb weer veel meer energie en voel me ontzettend goed. Ook ervaar ik veel minder pijn in mijn lichaam en mijn conditie is een stuk beter geworden.

Mijn man (die de chronische ziekte Addison heeft) is samen met mij ook (gedeeltelijk) met de shakes begonnen en heeft daardoor veel meer energie gekregen en is ook flink afgevallen. Hij voelt zich ook veel beter en dat is duidelijk te merken aan hem. Hij had voorheen naast zijn (fysiek zware) baan weinig energie en was vaak moe maar nu heeft hij veel meer energie om zelfs na een zware werkweek ook nog te klussen in en om het huis! Mede dankzij de shakes zijn wij veel gezonder gaan leven en voelen ons zoveel beter en daardoor ook gelukkiger!

Wij raden het iedereen aan!

Groetjes,
Belinda

Meer weten?

www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie