SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Shakeplus ervaringen Annelies

0

“Ik ben weer op mijn ideale gewicht en voel me weer mega-energiek, fit en gezond!”

– Annelies

www.shakeplus.nl

Ik hou ervan om lekker te bewegen en veel te doen. Altijd wel bezig om in shape te blijven door te sporten en bewust te eten. Maar ik denk dat de dagelijkse kids-favourite-menu’s van mijn drukke, samengestelde gezin niet zo handig zijn geweest voor mijn lijn… Toch even lekker wat meesnaaien aan snoepgoed… toch dat toetje niet kunnen afslaan… Tja, dat leidde in de afgelopen jaren steeds meer naar een modus waarin ik niet meer helemaal blij was met mijn lijf.

Tijd om daar verandering in aan te brengen. En hoewel ik me zeker nooit overmatig dik heb gevoeld ben ik nu wel enorm blij dat ik mede dankzij Shakeplus weer terug ben op mijn ideale gewicht en me weer mega-energiek, fit en gezond voel!

In eerdere afvalpogingen strandden mijn lijnplannen al snel maar nu ik wekelijks mijn voortgang moest doorgeven zag ik dat als een extra stimulans om vol te blijven houden.
En dankzij mijn leuke en gezellige coach Ilona was dat nog extra leuk ook. Tel daar bij op dat je zo snel resultaat ziet dat ik elke week weer benieuwd was naar mijn vooruitgang.

Natuurlijk moest ik in het begin wel even wennen aan minder eten en de tussendoortjes niet vergeten, tot ik er een heel fijn ritme en balans in vond. Nu mijn afslankdoel is behaald laat ik natuurlijk niet alles meteen los maar is het ook gewoon lekker om nog dagelijks mijn favoriete aardbei of choco-shake te nemen als ontbijt. En die zalige choco-caramel eiwitrepen houd ik er ook in, die zijn te lekker!

Natuurlijk moet je ook gewoon weer kunnen genieten van lekker eten en drinken. Maar dan nu toch wel meer bewust. Ik houd ook altijd mijn regime in gedachte en mijn doel voor ogen, gewoon volhouden. Laat nu die zomer maar komen!

Meer weten? www.shakeplus.nl

Delen:

Plaats een reactie