SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Tagliatelle van zoete aardappel, kerrie en kokosmelk

0

zoete aardappel tagliatelle

Vind jij het leuk om te experimenteren in de keuken met voeding die binnen het Shakeplus programma past? Dan is deze tagliatelle van zoete aardappel, kerrie en kokosmelk echt iets voor jou!

Graag delen we weer een fantastisch gerecht die met de spiraalsnijder te bereiden is! Namelijk een heerlijke tagliatelle van zoete aardappel, kerrie en kokosmelk.

Recept Afdrukken
Tagliatelle van zoete aardappel, kerrie en kokosmelk
zoete aardappel tagliatelle
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prep Tijd 5 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 20 min
Porties
Ingrediënten
Prep Tijd 5 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 20 min
Porties
Ingrediënten
zoete aardappel tagliatelle
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. schil en was de zoete aardappel. Snijd ze met de spiraalsnijder tot lange slierten, dit is de tagliatelle.
  2. Pak een wokpan of hapjespan. Doe hier een klein scheutje olijfolie in en verhit.
  3. fruit het gesnipperde uitje aan, samen met de gember en knoflook die inmiddels in stukje is gesneden.
  4. Voeg de tagliatelle toe, samen met de kerriepoeder en schep om op laag vuur.
  5. Roer de kokosmelk en het water erdoor en laat alles zachtjes gaar sudderen, ongeveer 10 a 15 minuten.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Voeg net voor het serveren het uitgeperste limoensap toe en de verse koriander.
  8. Serveertip! Een handje vol zilvervliesrijst of quinoa maakt het gerecht wat rijker.
  9. Bon appetit!
Delen:

Plaats een reactie