SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Maaltijdshake? Dat is toch niet gezond?

0

Maaltijdshake? Dat is toch niet gezond?

Bekijk hier de uitleg van Robert van Shakeplus over een maaltijdshake. Laatst hoorde hij een vriend zeggen: “Shakes? Eet toch normaal, eet gewoon gezond!”. Misschien heb jij dat ook wel eens gehoord, of misschien dacht je het zelf wel eens. Maar wat is “gewoon normaal” eten nou precies? En wat is er anders aan een maaltijdshake?

Zoals je misschien al weet bevat Shakeplus eiwitten uit melk, vezels uit planten, vitaminen, mineralen en gezonde vetten. Alle ingrediënten worden gedroogd en gemalen zodat er een poeder overblijft, zodat jij het kan mengen met melk, yoghurt of sojamelk om een shake mee te maken.

Die vriend die zei: “Shakes? Eet toch normaal!”, die heeft hij gevraagd “Okay, maar wat is dan wel gewoon eten?”.

Hij noemde brood met bijvoorbeeld kaas, of pasta, zoals spaghetti of macaroni.

Maar waar wordt brood precies van gemaakt? Na de oogst wordt tarwe gedroogd en gemalen tot er een wit poeder overblijft. Dat witte poeder noemen we bloem. De bakker doet er later water, zout en gist bij en bakt er een brood van in de oven. Deeg voor pasta wordt ook zo gemaakt.

Iedereen vindt brood en pasta normaal eten en dat is het ook. De meeste mensen vinden brood en pasta heerlijk en eten het regelmatig. Maar als we poeder van tarwe normaal eten vinden, waarom is poeder van melk dan ineens zoveel anders? Brood, crackers, krentenbollen, croissants, ontbijtgranen en pasta zoals spaghetti of macaroni; het is allemaal dat witte poeder dat we bloem noemen. En niemand die het raar vindt.

Maaltijdshake is voeding

Shakeplus is niet veel anders: het is voeding, het is eten. De basis is ook poeder, alleen dan niet van tarwe, maar van melk. En met vezels van planten en nog veel meer gezonde ingrediënten. En dankzij de modernste technieken blijven alle voedingsstoffen behouden.

Vijftig jaar geleden aten we alleen maar brood of pap als ontbijt of lunch. Vraag het maar eens aan je ouders of grootouders. Tegenwoordig heb je 1001 mogelijkheden met niet alleen 100 soorten brood, maar ook allerlei ontbijtgranen, drinkontbijt, muesli, cruesli, Brinta, noem het maar op. Een maaltijdshake is gewoon één van die nieuwe opties. Het is gewoon eten en past dus prima bij de rest van je dagelijkse voeding.

Het grote voordeel van Shakeplus is dat je veel verschillende voedingsstoffen binnen krijgt maar geen overtollige calorieën. Het is heel geconcentreerd: één shake bevat evenveel eiwit als drie hele eieren, evenveel vezels als drie bruine boterhammen en je krijgt ook meteen de helft van je dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen.

Ideaal als makkelijke maaltijd, voeding rondom het sporten of als gezonde maaltijdvervanger bij het afvallen. Ontdek het zelf op shakeplus.nl, zou ik zeggen. Veel succes!

Delen:

Plaats een reactie