SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Lekkere en gezonde tussendoortjes

0

We hebben allemaal wel eens trek in een lekker tussendoortje. We gaan dan vaak voor iets ongezonds als koekjes, chocolade, snoep of chips. Rijk aan calorieën en je hebt vaak snel daarna weer een hongergevoel. Door voor gezonde tussendoortjes vol proteïne en vezels te kiezen raak je je hongergevoel kwijt zonder onnodig veel calorieën. Probeer de volgende tussendoortjes maar eens.

Gezonde tussendoortjes

– Stukjes appel met pindakaas. De appel bevat vezels en de pindakaas gezonde vetten en proteïne.
– Studentenhaver. Een mix van noten, zaden, granen en iets zoets. Let wel op dat je geen variant vol suiker in de supermarkt koopt, maar een gezonde variant in de natuurwinkel of maak het zelf.
– Eieren. Neem het wit van twee eieren, bak deze en doe ze op een bruine boterham. Boordevol eiwitten en vezels.
– Sandwich met tonijnsalade. Lekker, vullend en gezond.
– Griekse yoghurt. Voeg wat suikerarme muesli en wat vruchten toe.
– Proteïne smoothie. Doe amandelmelk, je favoriete fruit en een schepje Shakeplus in een blender en mix het tot een gladde smoothie.

De meeste van deze gezonde tussendoortjes zijn makkelijk te maken en mee te nemen naar bijvoorbeeld werk. Zo hoef je dus geen ongezonde snacks meer uit de automaat op werk te trekken, maar heb je altijd iets bij de hand om je hongergevoel tegen te gaan. Heb jij nog lekkere ideeën? Laat het even weten in de reacties.

Delen:

Plaats een reactie