SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Karnemelk – lekker en gezond

0

Deze Oudhollandse lekkernij is tegenwoordig niet meer zo populair als vroeger en dat is jammer. Het is namelijk heerlijk fris én erg gezond. Karnemelk bevat weinig vet en calorieën, maar bevat wel belangrijke bouw- en voedingsstoffen. Ideale drank als je op je gewicht wilt letten.

Karnemelk is gezond

Wat maakt deze drank nou zo gezond? Het bevat dus weinig vet en calorieën, maar daarnaast wel Calcium, diverse vitaminen en mineralen en melkzuurbacteriën. Deze goede bacteriën helpen je immuunsysteem sterk te houden. Met het warme zomerse weer helpt het je lichaam ook uitstekend te verfrissen.

Maaltijdshake

Neem jij wel eens een heerlijke Shakeplus maaltijdshake met melk? Een ideale manier om een maaltijd te vervangen en zo veel bouw -en voedingsstoffen binnen te krijgen. In plaats van melk kun je ook heel goed karnemelk gebruiken, dit zorgt voor een lekkere, romige, frisse shake. Super in combinatie met de aardbei en bananensmaak!

Natuurlijk is een koud glas karnemelk ook perfect om bij het ontbijt of de lunch te nemen of zo te drinken als verfrissende dorstlesser tussendoor. Neem de volgende keer dat je boodschappen doet naast een pak halfvolle melk eens een pak heerlijke karnemelk mee en ervaar zelf hoe lekker dat is.

Delen:

Plaats een reactie