SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Instructies voor het opblazen van de ligzak

0

Dit heerlijke loungekussen is ideaal om mee te nemen naar het park, strand, een festival, op de boot of mee op vakantie. Lekker relaxen en luieren in jouw eigen luchtkussen dat je gemakkelijk in een paar seconden vult. Als je minder ruimte beschikbaar hebt kun je de zak ook gedeeltelijk vullen en wat verder oprollen. Hij hoeft niet helemaal vol te zitten om er lekker op te liggen. De zitzak heeft 2 luchtkamers waardoor je echt heerlijk ontspannen ligt of zit. Comfort is natuurlijk erg belangrijk als je wilt relaxen!

De ligzak is erg stevig en neemt leeg en opgevouwen heel weinig ruimte in beslag. Na een aantal uur kan de ligzak langzaam leeglopen, maar je kan hem dan eenvoudig weer vullen. Het vullen kan even wennen zijn, maar na wat oefenen is het makkelijk. Op onderstaande foto’s zie je hoe het vullen in zijn werk gaat.

  • 1. De ligzak heeft 2 openingen, houd er eentje open
  • 2. Hap lucht met de ligzak en klap de opening snel dicht (doe dit in de richting van de wind)
  • 3. Rol het uiteinde een paar keer op en sluit de sluiting.
  • 4. Relax!!

 

ligzak Shakeplus instructies

Let op: Maximaal 140kg gewicht, niet op springen en pas op voor scherpe voorwerpen als steentjes, takjes en afval. Houd er rekening mee dat de ligzak licht is en dus snel wegwaait, leg er even wat op of bevestig hem aan iets.

Veel plezier ermee!

Delen:

Plaats een reactie