SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Gezonder eten buiten de deur

0

Je kent het wel, je gaat een dagje op stap naar een pretpark of festival en overal vind je tentjes waar je hamburgers en patat kunt halen. Een groot deel van de Nederlanders wil gezonder eten buiten de deur. Zie bijvoorbeeld maar eens ergens wat fruit of een gezonde salade te krijgen. Natuurlijk kan een patatje best een keertje, maar het zou wel fijn zijn als je ook een gezonde keuze had.

73% wil gezonder eten buiten de deur

Volgens dit artikel wil maar liefst 73% gezonder kunnen eten buiten de deur. Ongeveer een kwart van de mensen neemt zelf wat te eten mee, de rest is afhankelijk van het aanbod ter plekke. Helaas is een gezond broodje of een salade vaak lastig te vinden.

Gezond eten onderweg

Wat is nou handig om mee te nemen als je er een dagje op uit gaat? Je kunt bijvoorbeeld zelf brood met beleg meenemen of wat fruit. Denk aan een appel of een banaan bijvoorbeeld. Wat ook een makkelijke en gezonde optie is om een maaltijdshake te nemen.

Neem een shakebeker met een portie ShakePlus mee en koop ter plekke een flesje of pakje sap of melk en maak een heerlijke shake. Erg voedzaam en een stuk goedkoper en gezonder dan een hamburger of portie frites. Dat is nog eens gezonder buiten de deur eten!

We zijn ook benieuwd of jullie goede ideeën hebben en horen graag wat jullie voor gezonds meenemen. Laat dus gerust een reactie achter en help zo andere mensen gezonder eten.

Delen:

Plaats een reactie