SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Even voorstellen: Shakeplus coach Mariecke

0

Graag stel ik mij even voor: Ik ben Shakeplus coach MarieCke, 38 jaar. Het is mijn passie om mensen te helpen om zich fitter, energieker en lekkerder in je vel te gaan voelen. Ik doe dit al jaren en heb veel ervaring, afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen helpen om hun doel te behalen.

Mariecke voor-na

Zoals je kan zien op de foto ben ik tevens ervaringsdeskundige, ik had een ongezonde lifestyle met als gevolg dat ik 11 jaar geleden Morbide Obese was. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding en beweging. Door te leren hoe het nu precies werkt heb ik mijn problematiek, met hulp van een coach kunnen overwinnen en mijn gewicht al jaren onder controle. Nu ben ik Coach en mag ik mensen helpen om hun obstakels te overwinnen en door te zetten om hun einddoel te behalen. Ik kijk er naar uit om met jou aan de slag te gaan.

Als Coach ga ik je helpen om een leefstijl aan te leren die goed vol te houden is. Actief aan de slag te gaan met belemmerende gedachten die een gezonde leefstijl in de weg staan. Als het zo simpel was, had niemand een ongezonde Lifestyle of overgewicht gehad! Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om definitief gezonde keuzes te leren maken. We gaan stap voor stap werken aan een duurzaam resultaat. Met de online coaching deel ik mijn kennis en praktische tips die je helpen om jouw doelen te behalen!

Iedereen heeft een eigen reden om voor Shakeplus te kiezen. De coaching die ik je bied is op maat gemaakt, passend bij jouw hulpvraag en doelen. Maar weet dit; ik ken de klappen van de zweep! Ik ken alle excuses die er zijn, ik weet hoe moeilijk het kan zijn. Samen staan we sterker. Soms kan dit betekenen dat ik wat streng voor je kan zijn. Dit doe ik niet omdat ik gemeen ben, dit doe ik omdat ik wil dat jij, net zo als ik, je doel gaat halen.

Gelukkig, gezond en in Balans met een lifestyle/eetpatroon die bij jouw past! Wanneer je graag gezonder wenst te leven door je eetgewoontes aan te passen, helpt Shakeplus je niet alleen richting een direct resultaat. Ik geef je ook richtlijnen om deze gezonde levensstijl te behouden. De coaching levert je voordelen op die je snel terug zult zien in je dagelijks leven. Zo kan jij van de coaching verwachten dat:

➔ Je jezelf fitter en gezonder gaat voelen
➔ Je door middel van het doorgeven van je gewicht en omvang je voortgang nauwkeurig bij kunt houden
➔ Je coaching krijgt wanneer het even wat minder gaat
➔ Je wordt gecoacht om een gezonde levensstijl te behouden
➔ Je inzicht krijgt in je eetgewoontes en eetgedrag

Ik heb veel zin om met je aan de slag te gaan!

Warme Groet,
Coach MarieCke

Delen:

Plaats een reactie