SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Even voorstellen: Shakeplus coach Ilona

0

Ik ben Ilona de Haas, 36 jaar en woonachtig in het mooie Zuid Holland.

Ik ben vitaliteitscoach en begeleid mensen online en face to face om samen het gestelde doel te bereiken. Ik doe dit met erg veel plezier en vind het mooi om mensen met mijn hulp zelf tot inzichten te laten komen die leiden tot mooie resultaten en die ook zorgen voor lange termijn veranderingen.

De mensen die ik coach hebben verschillende doelen (afvallen en daarna op gewicht te blijven maar ook help ik mensen om fitter en vitaler te worden en om aan te komen). Al jarenlang werk ik met plezier in de sportbranche, ik heb lang lesgegeven (Bodypump en RPM) maar nu richt ik me alleen op coaching en sport ik voor de ontspanning.

Er is een periode geweest dat ik minder goed naar mijn lichaam heb geluisterd en een burn-out heb gehad. Dit was een pittige periode, ik heb echt de tijd genomen om te herstellen. Gelukkig heb ik hiervan erg veel geleerd en ben er sterker uitgekomen dan dat ik eerst was. Ik zie het nu als een leerproces die heeft mij doen beseffen hoe ik dingen niet meer wil. ­čśë

Ik ben als coach bij Shakeplus aan de slag gegaan omdat het bedrijf en de visie mij aanspreekt. Ze hebben alleen maar producten op naytuurlijke basis en dat vind ik erg belangrijk. Ook vind ik het bijzonder dat ze gratis coaching aanbieden via whatsapp, ik hoorde van Bart dat veel mensen hier gebruik van maken en ik dus veel mensen tegelijk kan helpen om hun doelen te bereiken. (dit is natuurlijk iets wat elke coach wil).

Persoonlijk vind ik het belangrijk om mensen op een natuurlijke en verantwoorde manier af te laten vallen zodat het resultaat voor lange duur is. Dit is ook de visie van Shakeplus, daarop heb ik besloten om mensen met de producten van Shakeplus te coachen naar mooie resultaten.

Ondertussen heb ik al veel mensen met succes mogen helpen bij het afvallen. Dankbaar om mee te mogen lopen tijdens dit proces en alle successen te vieren en de obstakels te overwinnen.
Mijn klanten geven aan dat mijn kracht vooral zit in mijn inlevingsvermogen, mijn enthousiasme en de aandacht die ik ze geef. Ik luister naar ze, zonder oordeel.

Nog even wat persoonlijke info, ik woon dicht bij het strand en vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te wandelen met mijn 2 hondjes (Mr.Snickers en Diezel). Super fijn om uit te waaien op het strand of het groen op te zoeken in de bossen.

Hopelijk mag ik jou ook helpen om je doelen te bereiken ­čÖé

Tot snel groetjes,
Shakeplus coach Ilona

Wil jij ook graag een steuntje in de rug op weg naar mooie resultaten? Maak dan gebruik van onze gratis coaching.

Delen:

Plaats een reactie