SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Eten voor gezonde huid en haar

0

Iedereen is graag gezond en ziet er graag goed uit. Wat we eten heeft een groot effect op je gezondheid, maar ook op hoe je er uit ziet. Zo kun je gezonde huid en haar krijgen en houden door vaker de volgende voedingsmiddelen te eten.

Eet dit voor gezonde huid en haar

Al deze voedingsmiddelen hebben een werkzame stof die erg goed voor je huid en haar zijn. We zullen je ook vertellen hoe je het zoal in je voedingspatroon kunt verwerken. Alles is prima te verkrijgen en nog lekker ook!

Boerenkool

Boerenkool bevat veel vitamine K, dat helpt je huid te verzachten en sneller te herstellen. Het kan zelfs helpen om rimpeltjes tegen te gaan en je huid strakker te maken. Je kunt de blaadjes inwrijven met olijfolie om ze zachter te maken en zo in een salade verwerken. Eet je het liever warm? Het kan prima door soep of stamppot.

Zalm

Zalm zit vol proteïne en omega 3 vetzuren en is natuurlijk erg lekker. Proteïne en omega 3 vetzuren houden je haar en hoofdhuid gezond. Je kunt zalm eten bij je avondeten, gerookte zalm als snack, in een salade, op brood en nog veel meer.

Tomaten voor gezonde huid en haar

Tomaten zijn een bron van antioxidanten en lycopeen. Dit helpt bij het genezen en zijn je huid en haar beschermd tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Met tomaten kun je alle kanten op. In soep, salades, op brood of door een roerbak maaltijd.

Avocado’s

Avocado’s zijn erg krachtig voor gezonde huid en haar dankzij de gezonde vetten. Ze helpen de vochtbalans van je huid op peil te houden en geven je huid een gezonde tint. Maak guacamole of prak de avocado’s en smeer het op brood.

Zoete aardappels

Zoete aardappels bevatten veel vitamine C, dat collageen helpt produceren. Collageen bevordert de elasticiteit van de huid. De bèta-caroteen helpt het verouderingsproces vertragen. Dat willen we natuurlijk allemaal! Je kunt met een zoete aardappel dezelfde bereiding als een gewone aardappel volgen. Erg lekker om in de oven te roosteren met kruiden.

Probeer deze producten in je eetpatroon te verwerken voor gezonde huid en haar. Als je het te ingewikkeld vindt om op je voeding te letten kun je al deze krachtige vitaminen, mineralen en proteïnen binnen krijgen door dagelijks eenShakeplus maaltijdshake op natuurlijke basis te nemen.

Delen:

Plaats een reactie