SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Eiwitrepen met choco-caramelsmaak

0

Op veler verzoek hebben we bij Shakeplus gewerkt aan een gezonde en lekkere eiwitreep. Deze heerlijke eiwitrepen met choco-caramelsmaak bevatten geen toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen. Rijk aan eiwitten en vezels, maar laag in calorieën. Eén reep bevat evenveel eiwit als 2 hele eieren en evenveel vezels als 3 sneetjes volkoren brood! Ze passen dan ook uitstekend in een gezond eetpatroon, ook als je wilt afvallen. Hier vind je alle ingrediënten.

Eiwitrepen met choco-caramelsmaak tijdens het afslanken

Als je het afslankprogramma volgt kun je de repen perfect als eiwitrijk tussendoortje gebruiken en dat is genieten! Je dag zou er dan als volgt uit kunnen zien:

  • Ontbijt: Shakeplus maaltijdshake
  • Tussendoortje: Eiwitreep
  • Lunch: Shakeplus maaltijdshake
  • Tussendoortje: Eiwitreep
  • Lichte avondmaaltijd

Dat zal in combinatie met 2 liter water per dag voor uitstekende resultaten zorgen. Zonder hongergevoel en dagelijks verantwoord genieten van de heerlijke repen.

eiwitrepen Shakeplus

 

Deze heerlijke eiwitrepen zijn ook ideaal rondom het sporten voor meer energie en sneller herstel. Altijd handig om er een paar in je tas te hebben. Zo kun je echt verantwoord snoepen. Bewaar de repen in koelkast om er nog langer van te genieten. Snij een reep in blokjes en serveer bij de koffie, heerlijk. Probeer ze zeker eens uit, geniet er van!

Delen:

Plaats een reactie