SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Eet dit voor betere vetverbranding

0

Er zijn veel mensen die graag wat willen afslanken, maar niet zo goed weten hoe je dat nou het beste kunt aanpakken. Snelle wonderdiëten hebben geen enkel nut, als je al afslankt, is dat altijd maar voor even. De beste manier is om je eetpatroon aan te pakken. Er zijn namelijk voedingsmiddelen die je aan een betere vetverbranding helpen.

Een betere vetverbranding

We zullen een aantal voedingsmiddelen laten zien die je helpen aan een snellere stofwisseling, betere vetverbranding en het opslaan van vet verminderen. Het zijn allemaal producten die makkelijk te krijgen zijn en eenvoudig om in je voedingspatroon in te passen. Kijk de lijst met producten en de voordelen er van maar eens door.

Walnoten
De meeste noten bevatten wel wat omega 3 vetzuren, maar walnoten bevatten een flinke hoeveelheid. Dit helpt bij de verlaging van cholesterol en zijn goed voor hersens, ogen en huid. Daarnaast helpt het je om minder te eten.

Gember
Gember is erg krachtig en wordt al eeuwen gebruikt voor allerlei zaken. Het helpt je calorieverbranding te verhogen, verbetert de bloedtoevoer naar de spieren en werkt verzachtend voor het spijsverteringsstelsel.

Havermout
Havermout wordt langzaam door het lichaam verwerkt, waardoor het je een langdurig vol gevoel geeft en de vetverbranding hoog houdt.

Avocado
De onverzadigde vetzuren in avocado’s worden als brandstof gebruikt en helpen de vetverbranding te stimuleren.

Zalm
Het is niet alleen erg lekker, zalm is ook nog een van de beste bronnen omega 3 vetzuren. Het helpt bij de verbranding van vet en blokkeert de opslag van vetten. Eet dus eens wat vaker een stuk zalm.

Water
Dit is een van de beste middelen om meer vet te verbranden. Geen calorieën, maar het drinken van 2 glazen koud water kan je stofwisseling met wel 30% verhogen! Iedere dag een groot glas koud water voor elke maaltijd kan er voor zorgen dat je per jaar 2 tot 3 kilo meer vet verbrandt!

Grapefruit
Neem een halve grapefruit of drink een flink glas sap en je lichaam zal vet minder makkelijk opslaan. Heerlijk bij ontbijt of lunch.

Chilipepers
Dankzij de capsaïcine in chilipepers wordt het hongergevoel tegen gegaan en verbrand je meer calorieën. Extra effectief in combinatie met cafeïne.

Broccoli
Broccoli bevat veel vezels en weinig calorieën, daarom geeft het je een vol gevoel en zul je minder eten. Dit resulteert in een betere vetverbranding.

Olijfolie
Bevat onverzadigde verzuren die cholesterol verlagen en hart en bloedvaten gezond helpen houden. Daarnaast een prima brandstof voor het lichaam.

Verwerk deze producten wat vaker in je eetpatroon en je zult meer vet verbranden. In een jaar kan dat net die paar kilo schelen die je anders zou zijn aangekomen of die je wilt afvallen.

Delen:

Plaats een reactie