SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Doorzettingsvermogen is de sleutel tot gewichtsverlies (deel 2)

0

Een paar dagen geleden hebben we uitgelegd waarom doorzettingsvermogen de sleutel tot het lijf van je dromen is. Vandaag gaan we verder en laten we zien hoe je de obstakels die je tegenkomt kunt overwinnen.

Geef dus nooit op. Zolang je doorzettingsvermogen en geduld hebt zul je slagen. Je hebt al zwaardere obstakels verslagen in je leven dan een tegenslag bij je afslankprogramma, dus je hebt bewezen het te kunnen. Visualiseer jezelf aan het eind van je programma en focus je daar op.

Een van de valkuilen is uitstelgedrag. Vaak denken we dat dat door pure luiheid komt, maar meestal is het een bepaalde angst om de verandering in te zetten. Angst dat het je niet lukt. Zolang dat in je gedachten zit is het erg moeilijk om door te zetten. Daarom is het zo belangrijk om jezelf in je nieuwe lichaam te zien, dat is het doel waar je heen werkt en niks houdt je tegen. Je hebt er recht op!

Hoe kun je jezelf in je nieuwe lichaam visualiseren? Begin met jezelf te vertellen dat je het kunt. Je kunt ook op een plek die je dagelijks ziet een briefje ophangen met jouw doel, zodat je er steeds aan herinnerd wordt. Of bijvoorbeeld een afbeelding van het lichaam dat jij wilt hebben. Zo zit er goed in je hoofd wat jij wilt bereiken en is het een kwestie van doorzetten.

Blijf dus positief denken, zorg dat je precies weet wat je wilt bereiken en wat je er voor moet doen en herinner jezelf er dagelijks aan. Onthoud dat je het kunt, houd rekening met tegenslagen op de weg naar je droomfiguur, maar laat je nergens door tegenhouden. Bedenk jezelf dat je al veel tegenslagen in je leven hebt overwonnen en dat na een dal altijd weer een piek komt. Altijd blijven gaan dus, je kunt het!

Delen:

Plaats een reactie