SHAKEPLUS, DE MAALTIJDSHAKE
OP NATUURLIJKE BASIS

Meer info of bestellen? Klik hier

Doorzettingsvermogen is de sleutel tot gewichtsverlies (deel 1)

0

Heel veel mensen hebben wel eens geprobeerd om af te vallen. Vaak gaat het in het begin goed, omdat de motivatie dan hoog is. Maar na verloop van tijd vervallen ze dan langzaam weer in hun oude gewoontes en het oude figuur komt dan ook weer terug. Klinkt bekend?

Het maken van een permanent verschil in je leven is niet makkelijk en vergt inzet en doorzettingsvermogen. Zoals met de meeste dingen in het leven moet je obstakels overwinnen om je doel te bereiken. Bij de mensen die het wel lukt om een blijvende lichaamstransformatie te ondergaan blijkt de reden in de meeste gevallen puur doorzettingsvermogen te zijn!

Waar veel mensen na een tijdje opgeven, gaan de mensen die wel resultaat willen bereiken gewoon door. Als je vol blijft houden en richting je doel blijft werken bereik je absoluut je resultaat. Zorg dus dat je altijd blijft doorzetten en je zult resultaat halen, geef je op, dan zul je teleurgesteld en gefrustreerd raken.

Iedereen heeft tegenslagen in het leven die er voor kunnen zorgen dat trainen en gezond eten geen prioriteit hebben. Bedenk je echter dat er altijd weer betere tijden komen en laat niets je afleiden van je uiteindelijke doel. Je zult altijd sterker uit zulke periodes komen en blij zijn dat je niet hebt opgegeven.

Het is dus erg belangrijk hoe je met obstakels omgaat. Als je van er tevoren rekening mee houdt dat er obstakels zullen komen op de weg naar jouw ideale lichaam kun je je daar op instellen en er mee afrekenen. Zul je nooit eens gefrustreerd raken of boos worden omdat het nog niet naar je zin gaat? Natuurlijk wel, maar als je het incalculeert en weet dat je uiteindelijk je doel zult bereiken kom je er makkelijker doorheen.

Binnenkort gaan we verder en leggen we uit hoe je jouw obstakels kunt overwinnen.

Delen:

Plaats een reactie