Omeletrol Met Zalm En Spinazie

Deel met vrienden

Omeletrol Met Zalm En Spinazie

Eieren, zalm, spinazie en hüttenkäse, met deze ingrediënten tover je zo een heerlijke maaltijd op tafel. Boordevol eiwitten, bijna 40 gram, dus het vult ook erg goed. Deze omeletrol met zalm en spinazie is heel eenvoudig klaar te maken en kost je maar een minuut of 10. Absoluut eens maken dus 😉

Wat heb je er voor nodig?

  • 3 Eieren
  • 75gr Gerookte zalm
  • 2 Eetlepels hüttenkäse
  • 50gr Verse spinazie
  • Peper en zout
  • Scheutje olijfolie
  • Optioneel: 1 eetlepel pijnboompitten

Zo maak je de omeletrol met zalm en spinazie klaar

Zoals gezegd is de bereiding een fluitje van een cent.

Neem een flinke kom en doe de 3 eieren erin. Was en droog de spinazie, snijd in reepjes en mix door de eieren. Voeg naar smaak een beetje peper en zout toe aan het mengsel.

Doe een klein scheutje olijfolie in een koekenpan en als dit warm is giet je het ei met spinazie in de pan. Bak op middelhoog vuur en draai even om zodat beide kanten gebakken zijn.

Als het ei klaar is, leg je het op een bord en leg je de plakjes zalm erop. Even bestrijken met 2 eetlepels hüttenkäse (eventueel met pijnboompitten) en oprollen. Klaar!

Met slecht 480 kcal past dit gerecht perfect in het Shakeplus programma. Geniet er van!

Meer lekkere recepten vind je hier:

Winkelwagen

×

Subtotaal

Afrekenen